З 1 липня 2019 року припиняється випуск глобальних бета-прошивок Xiaomi

[ОФІЦІЙНО] З 1 липня 2019 року припиняється випуск глобальних бета-прошивок.

Чому глобальні бета-версії MIUI більше не випускатимуться після 1 липня 2019 року?

2010 року вперше було представлено прошивку MIUI. З того часу вона стала улюбленею для багатьох Mi-Фанів по всьому світу.  І ми надзвичайно пишаємося цим!

Глобальна версія MIUI випускалася у двох версіях: бета та стабільна. Ось їх короткий опис та різниця між ними.

Стабільна прошивка MIUI

Ця версія призначена для всіх користувачів смартфонів Xiaomi*. Її головною перевагою є стабільність. Оновлення програмного забезпечення для стабільної прошивки MIUI виходять регулярно, вони надійні у користуванні.

Частота оновлення може змінюватися в залежності від моделі. Ви можете розглядати стабільну версію прошивки MIUI як розвинуту ОС.

Бета-прошивка MIUI

Бета-прошивка MIUI доступна для меншої кількості хардкорних Мі-Фанів, які хочуть першими випробувати нові можливості нашої операційної системи і прагнуть надати зворотний зв’язок про її якість.

Ця версія менш стабільна, але в ній ми додаємо нові функції, що потребують дослідження. Ця прошивка також потребує більш глибокого розуміння Android і програмного забезпечення в цілому.

Яку версію використовують Мі-Фани?

Оскільки на ринку з’явилося більше моделей смартфонів Mi та Redmi, чимало користувачів почали використовувати бета-версію MIUI через різні канали (причому, не завжди офіційні). Дуже часто вони використовують цю прошивку на щоденній основі на своїх основних телефонах. Тим не менше, бета-прошивку MIUI створено для публічного тестування з вимогою, щоб користувач з розумінням ставився до виявлених помилок і повідомляв про них. Бета-прошивка MIUI випускається на ранніх етапах розробки, щоб дозволити нашим Мі-Фанам зробити свій внесок у процес розробки. Вони мають змогу використовувати наші нові функції раніше за більшість Мі-фанів, в обмін на відгуки та пропозиції для нашої команди розробників, що допомагає покращити MIUI до виходу стабільної версії.

Бета-прошивка MIUI не є основним способом випробування нових функцій, вона є здебільшого засобом для тестування програмного забезпечення та надання пропозицій досвідченими користувачами. Але як свідчить досвід MIUI, потреба в стабільності стає все більш важливою. Для того, щоб задовольнити вимоги більшості наших користувачів і частіше випускати стабільні версії прошивок, наша команда інженерів вирішила припинити випуск глобальної бета-версії MIUI для всіх пристроїв, починаючи з 1 липня 2019 року.

Незважаючи на це, ми продовжуватимемо спілкуватися з нашими користувачами на різних платформах і зосередимося на покращенні стабільної версії прошивки MIUI. Фактично це дозволить розробникам створити краще оптимізовану стабільну версію MIUI, що забезпечить найкращий досвід для всіх. Всі необхідні оновлення безпеки будуть надані кожному користувачеві вчасно.

І, нарешті, ми хотіли б подякувати вам за вашу підтримку впродовж усіх цих років!

Сподіваємось на ваше розуміння!

Команда розробників MIUI

* Не стосується користувачів Android One або Android Go

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *