Офіційний постер підтвердив дизайн Xiaomi Mi Mix 3

Через 2 дні відбудеться анонс довгоочікуваного безрамковий слайдера Xiaomi Mi Mix 3, в якому очікується дисплей, що займає практично 98% площі фронтальній панелі.

Сьогодні в мережі опублікували знімок офіційного постера Mi Mix 3, який буде прикрашати захід 25 жовтня. Як видно на зображенні, апарат отримав великий дисплей з мінімальними рамками, а також скляну задню панель з вертикальною подвійною камерою.

mi_mix_3_poster

Також Xiaomi Mi Mix 3 приписують OLED-дисплей, чіпсет Snapdragon 845, до 10 Гб оперативної пам’яті, тильну камеру з сенсорами на 12 Мп і 20 Мп, сканер відбитка пальця ззаду, акумулятор з підтримкою бездротової зарядки, підтримку роботи в мережах 5G і прошивку MIUI 10 на базі ОС Android 9.0 Pie “з коробки”.

Що цікаво, сьогодні в китайській соцмережі Weibo виклали знімок з оголошенням одного з китайських магазинів електроніки, згідно з яким Mi Mix 3 отримає нову платформу Snapdragon 855, яка також називається Snapdragon 8150 за новою класифікацією чипмейкера. Крім цього, зазначено, що смартфон буде мати 6,4-дюймовий дисплей, 8 Гб оперативної пам’яті, 256 Гб вбудованої пам’яті, подвійну основну камеру з датчиками на 20 Мп і 16 Мп, підтримку мереж 5G і акумулятор ємністю 3850 мАг.

А Ви чекаєте на новинку?

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *