Третій квартал став для Xiaomi прибутковим

Китайська компанія Xiaomi продовжує підкорювати світ, і бити свої ж рекорди, демонструючи все кращі результати своєї діяльності.

Технологічний гігант опублікував звіт за третій квартал, в якому повідомляється, що його дохід за останні три місяці склав $ 7.32 млрд. Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то зростання становить чималі 49.1%. Що ж стосується квартального вираження, то тут мова йде про зростання 12.4%.

За підсумками кварталу розмір операційного прибутку становить $ 357 млн. Для порівняння: в третьому кварталі 2017 року було зафіксовано чистий збиток у розмірі $ 1.58 млрд.

Успіхи Xiaomi багато в чому обумовлені хорошими продажами смартфонів в Індії та Європі, тоді як на рідному для компанії китайському ринку спостерігається спад.

Крім того, повідомляється, що виручка від продажів мобільних телефонів Xiaomi за цей період склала 35 млрд юанів, що на 36,1% більше, ніж в третьому кварталі минулого року. Основна частина цих грошей, 33.3 млрд юанів, доводиться на продажі смартфонів, частка яких зросла на 20.4% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

В цілому смартфони забезпечили 64,6% всього доходу Xiaomi. Укладачі звіту наводять такий факт: 26 жовтня поставки смартфонів Xiaomi в 2018 році перевищили 100 млн штук. Xiaomi в 2018 році перевиконає власний план по поставкам смартфонів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *