Представлено ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 2

Сьогодні був представлений новий ігровий смартфон Xiaomi, який буде пропонуватися під назвою Black Shark Helo в Китаї, а в решті регіонів світу він вийде під назвою Xiaomi Black Shark 2.

Смартфон отримав екран AMOLED виробництва Samsung з підтримкою HDR. Діагональ становить 6,01 дюйма при здатністю 2160 х 1080 пікселів. В оснащення увійшли стереодинаміки, розташовані на лицьовій панелі, а ззаду розташувався логотип з налаштуванням підсвітки, яка також присутня з боків корпусу у вигляді двох смуг. Виробник підтвердив, що новий дизайн антени у Xiaomi Black Shark 2 забезпечує стабільну якість прийому бездротового сигналу в будь-якій ситуації.

Смартфон побудований на базі однокристальній системі Snapdragon 845, оперативної пам’яті може бути 6, 8 або 10 ГБ, що стосується флеш-пам’яті, то її буде 128 або 256 ГБ. Xiaomi не передбачила в даній моделі слот для карт пам’яті.

Використовується система рідинного охолодження, яка дозволяє процесору працювати на максимальній частоті без втрати продуктивності набагато довше, ніж в рішеннях конкурентів, а також охолоджуватися більш ефективно.

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 20 і 16 Мп, а об’єктив має діафрагму F/1,7. Фронтальна камера отримала датчик зображення роздільною здатністю 20 Мп.

Підтримується 18-ватна зарядка через роз’єм USB-C, ємність акумулятора становить 4000 mAh.

Покупці отримають кнопковий контролер з акумулятором, що підключається по бездротовому каналу Bluetooth. Старша версія смартфона отримає спеціальний геймпад з круглим трекпедом. Також буде випущений аксесуар з повітряним охолодженням і роз’ємом 3,5 мм.

У Китаї смартфон буде коштувати від 460$ до 605$, на світовому ринку він повинен з’явитися ще до кінця жовтня.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *