Представлено електричний обігрівач Zhimi Electric

Компанія Xiaomi представила на своєму майданчику колективного фінансування розумний електричний обігрівач з сенсорним екраном, який отримав назву Zhimi Electric Heater Smart Edition.

Електричний обігрівач Zhimi Electric

Це перший обігрівач, який підтримує екосистему Mijia і може управлятися зі смартфона через відповідну програму або голосом через розумні колонки Xiaomi.

Електричний обігрівач Zhimi Electric

Пристрій оснащений сенсорним екраном, на якому може відображатися різна інформація, включаючи виставлену температуру нагрівання і вологість повітря в приміщенні. Екран має три ступеня яскравості підсвічування, щоб обігрівач було комфортно використовувати вночі. Також підсвічування можна повністю відключити.

Електричний обігрівач Zhimi Electric

Температуру нагріву можна регулювати в діапазоні від 16 до 32 ° C. Вбудований подвійний температурний датчик постійно вимірює температуру повітря, щоб використовувати електроенергію максимально економно.

Електричний обігрівач Zhimi Electric

Електричний обігрівач Zhimi Electric

Маса обігрівача складає 6,4 кг, товщина корпус становить 9 см. Пристрій отримав кілька систем захисту, зокрема, подача живлення припиняється, коли датчики фіксують в будь-якому місці нагрівання до 95°C або нахил корпусу більш ніж на 45°.

Xiaomi Zhimi Electric Heater Smart Edition пропонується за ціною 57 доларів.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *